Ploum

Ploum, Rotterdam Law Firm is een onafhankelijk full service advocaten- en notarissenkantoor gevestigd in het hart van Rotterdam. Ploum heeft alle relevante juridische kennis en ervaring in huis om organisaties te kunnen adviseren. De bestuurs- en strafrechtspecialisten van Ploum adviseren regelmatig de verantwoordelijken voor het QHSE- of KAM-beleid binnen een organisatie. Ploum adviseert voornamelijk over produceren, opslaan en vervoeren van gevaarlijke stoffen, zowel inhoudelijk als procedureel. Wat mag, wat moet u doen en waarom en met wie kunt u te maken krijgen, wat mogen zij en wat moeten zij? We helpen het liefst vóórdat organisaties te maken krijgen met handhaving. Maar we doen dat uiteraard ook als de overheid al op de stoep staat en helpen u dan (indien nodig) totdat het laatste woord door de rechter is gesproken.

Wij zijn actief in heel Nederland en met een sterke internationale focus. Ploum staat als kantoor bekend om een eigentijdse, ondernemende stijl met Rotterdamse mentaliteit: no-nonsense en pragmatisch, gericht op bruikbare en duurzame oplossingen. Bij Ploum ervaren klanten het voordeel van een fullservice kantoor waar met multidisciplinaire sectorteams gewerkt wordt, met het behoud van het karakter, de benaderbaarheid en de aantrekkelijke tarieven van een middelgroot kantoor. Ploum is een gedurfd advocatenkantoor dat snelle en aansprekende resultaten combineert met persoonlijke betrokkenheid.

Bij Ploum geloven wij dat cliënten in heldere taal willen horen wat de beste oplossing is. De ondernemersoplossing. De oplossing die werkt en vertrouwen geeft voor de toekomst. Juridische kennis is daarbij de basis en zakelijk instinct de kracht. Dit is Ploum. Dit maakt ons uw partner in business.

VERSTAND VAN ZAKEN IS MEER DAN JURIDISCHE KENNIS