Achter de schermen bij Sdu: binnenklimaat

0

Diverse onderzoeken tonen aan dat werknemers minder presteren bij een slecht klimaat op het werk. Niet alleen de temperatuur op de werkplek of kantoor is hierbij bepalend, ook licht, lucht en geluid zijn van invloed.

Bij Sdu is dat niet anders. In het vorige pand van Sdu was er nogal wat kritiek op het binnenklimaat, dus één van des peerpunten tijdens de verhuizing naar het nieuwe pand was een aangenaam binnenklimaat voor alle medewerkers. Benieuwd hoe Sdu dit heeft aangepakt? Check de video.

Andere HSE-uitdagingen bij Sdu

Uiteraard loopt Sdu net als ieder ander bedrijf tegen allerlei HSE-uitdagingen aan, vooral na onze recente verhuizing. Hoe Sdu met die uitdagingen omgaat, heeft zij in een aantal video’s vastgelegd. Nieuwsgierig? Neem een kijkje achter de schermen bij Sdu op het gebied van een duurzaam werken, de juiste werkplak en draagvlak creëren bij medewerkers.

Download hier de gratis whitepaper over ‘Effecten binnenmilieu op de productiviteit’

Als je precies wilt weten wat de effecten zijn van het binnenmilieu op de productiviteit, dan is deze whitepaper onmisbaar leesvoer. Download hier de whitepaper ‘Effecten binnenmilieu op de productiviteit’.

Whitepaper Binnenmilieu

Reageer