Achter de schermen bij Sdu: Draagvlak bij nieuwe huisvesting

0

Nieuwe huisvesting is een grote verandering. Het raakt iedereen in de organisatie. De overstap naar een andere manier van werken of een nieuwe werkplek, kan soms heftige reacties oproepen. Waar de een direct enthousiast is, is een ander ronduit negatief. Belangrijk is het dan ook om serieus te werken aan draagvlak en goede communicatie. Denk aan heldere informatie, inspraakmogelijkheden en een transparant besluitvormingsproces. Zeker omdat verandertrajecten zelden zonder onverwachte gebeurtenissen verlopen.

Voor de recentelijke verhuizing van Sdu is er ook alles aan gedaan om medewerkers hierbij te betrekken en draagvlak te creëren. Het doel hiervan was uiteindelijk dat men het leuk vond om te verhuizen en voorbereid was op het nieuwe flexwerken. Wil je weten hoe Sdu haar medewerkers heeft betrokken? Bekijk de video hierover!

Andere HSE-uitdagingen bij Sdu

Uiteraard loopt Sdu net als ieder ander bedrijf tegen allerlei HSE-uitdagingen aan, vooral na onze recente verhuizing. Hoe Sdu met die uitdagingen omgaat, heeft zij in een aantal video’s vastgelegd. Nieuwsgierig? Neem een kijkje achter de schermen bij Sdu op het gebied van een duurzaam werken, de juiste werkplak en draagvlak creëren bij medewerkers.

Download hier de gratis whitepaper over gebruikersparticipatie

Wil je ook weten hoe je draagvlak kunt creëren onder werknemers bij veranderingen op de werkvloer? Download dan hier het whitepaper ‘Huisvestingproces en het belang van gebruikersparticipatie’.

Whitepaper Draagvlak medewerkers

Reageer