Achter de schermen bij Sdu: de juiste werkplek

0

Er komt veel kijken bij de inrichting van een veilige, gezonde en inspirerende werkplek. Een juiste instelling van een werkplek draagt bij aan prettig werken, maakt effectief werken mogelijk en ondersteunt de manier van werken in de dagelijkse activiteiten en processen.

De recente verhuizing van Sdu naar een nieuw pand, was de uitgelezen mogelijkheid om goed te inventariseren wat er nodig is om iedereen prettig te kunnen laten werken. Check de video en hoor hoe Sdu aan de slag ging met het werkplekconcept en de uitvoering hiervan.

Andere HSE-uitdagingen bij Sdu

Uiteraard loopt Sdu net als ieder ander bedrijf tegen allerlei HSE-uitdagingen aan, vooral na onze recente verhuizing. Hoe Sdu met die uitdagingen omgaat, heeft zij in een aantal video’s vastgelegd. Nieuwsgierig? Neem een kijkje achter de schermen bij Sdu op het gebied van een duurzaam werken, binnenklimaat en draagvlak creëren bij medewerkers.

Download hier onze gratis flowchart

Wil je ook alles weten over de juiste instelling van een werkplek? Download dan hier de flowchart ‘Zittend en Staand Werken’.

Flowchart Zittend en staand werken

Reageer