Whitepaper Binnenmilieu

0

Hoe ziet een gezond klimaat op de werkplek eruit? Welke verstorende effecten voor het binnenklimaat zijn er? En zijn er maatregelen bij jou op kantoor of werkvloer nodig om de luchtkwaliteit te verbeteren? Je vindt de antwoorden in ons gratis whitepaper ‘Effectenbinnenmilieu op de productiviteit’.

Whitepaper binnenmileu

Arbo klimaat werkplek

Diverse onderzoeken tonen aan dat werknemers minder presteren bij een slecht klimaat op het werk. Niet alleen de temperatuur op de werkplek of kantoor is hierbij bepalend, ook licht, lucht en geluid zijn van invloed. Wil jij meer weten over een gezond klimaat op een werkplek? En of er (arbo)eisen zijn waaraan een werkplek moet voldoen? Dan mag je deze gratis whitepaper van Sdu HSE niet missen.

Klimaat op werk

Er komt veel kijken bij de inrichting van een gezond binnenmilieu. Met slimme maatregelen is veel effect te behalen.

In de whitepaper krijg je:

  • Praktisch advies van HSE-experts
  • Inzicht in de invloed van slecht binnenklimaat op productiviteit
  • Tips om de luchtkwaliteit op kantoor te verbeteren
  • De rol van binnenmilieufactoren op het ziekteverzuim
  • De 4 grootste invloeden op de productiviteit
  • De invloed van geluid op werkprestaties
  • Temperatuur en productiviteitsafname in cijfers
  • Wetenschappelijke onderzoeksresultaten

Download whitepaper

Productiviteit vs. temperatuur
Als je precies wilt weten wat de effecten zijn van het binnenmilieu op de productiviteit, dan is deze whitepaper onmisbaar leesvoer. We nemen je mee in alle aspecten van het thermisch binnenklimaat en zoomen in op de productiviteit en motivatie van werknemers onder de verschillende klimaatomstandigheden. We kijken ook naar de invloed van de luchtkwaliteit op het ziekteverzuim.

Online platform Sdu HSE
De whitepaper Effecten binnenmilieu op de productiviteit is onderdeel van het online platform Sdu HSe. Wil je gebruik maken van meer praktijkinformatie, actuele wet- en regelgeving, tools, checklists en stappenplannen binnen dit vakgebied? Ga dan naar www.sdu.nl/hse en vraag een vrijblijvende demo aan van Sdu HSE. Een mooie manier om kennis te maken met het meest complete en gebruiksvriendelijke online startpunt voor elke HSE-expert.

Neem voor meer informatie contact op met onze klantenservice via (070) 378 98 80 of info@sdu.nl, onze collega’s staan u graag te woord!

 

Over Auteur

Avatar

Reageer