Vacature Productmanager Health, Safety & Environment bij Sdu

0
Veer jij op bij onderwerpen zoals veilig en gezond werken? Dan zou het zomaar kunnen dat je enthousiast wordt van de volgende vacature Productmanager Health, Safety & Environment (HSE)
Het belang van een veilige en gezonde werkomgeving voor werknemers en ondernemers is zeer groot, zeker in de huidige tijd. Niet voor niets is het hebben van een risico-inventarisatie en een plan van aanpak om deze risico’s te vermijden wettelijk verplicht. Toch blijkt het in de praktijk knap lastig te zijn om aan alle wet- en regelgeving op dit gebied invulling te geven binnen de eigen werkomgeving. Sdu ondersteunt arbo- en veiligheidsverantwoordelijken met praktisch toepasbare kennis en tools waarmee zij hun arbo en veiligheidsvraagstukken kunnen aanpakken.

Dit ga je doen
Je wordt verantwoordelijk voor de (door)ontwikkeling van onze online producten in het HSE domein: Sdu HSE en Vervoer Gevaarlijke Stoffen. Je verdiept je in (het werkproces van) van veiligheidsverantwoordelijken en vertaalt deze kennis samen met ons team van enthousiaste collega’s naar oplossingen die het werk van deze klanten ondersteunen. Als Productmanager ben je verantwoordelijk voor de digital development roadmap (waarbinnen we werken aan online workflow solutions), de commerciële strategie, de redactionele koers (in nauwe samenwerking met de content verantwoordelijke) en de pricing van deze producten. Je bent verantwoordelijk voor de realisatie van omzet en rendement. Het opbouwen en onderhouden van het relatienetwerk zowel binnen de Sdu organisatie als daarbuiten is een essentieel onderdeel van je functie.

Dit ben jij

  • Een nieuwsgierige, gedreven professional met een sterke conceptuele kracht en commerciële drive
  • Je hebt minimaal een hbo werk- en denkniveau
  • Je hebt ervaring met de ontwikkeling van digitale webapplicaties
  • Je hebt ervaring met het werken in een agile organisatie (scrum)
  • Je bent in staat de werelden van content, webtechniek, commercie en de dagelijkse werkomgeving van onze klanten aan elkaar te verbinden
  • Je bent doortastend en besluitvaardig
  • Je toont leiderschap en bent een creatieve teamspeler, vasthoudend en relationeel sterk en combineert dit met bewezen executiekracht
Je kan bij ons rekenen op
Een baan in een hele leuke informele werkomgeving, onderdeel uitmakend van een Europees uitgeefhuis, waar je de ruimte krijgt om deze in alle autonomie vorm te geven. Naast een marktconform salaris kennen we uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder een deels winstafhankelijke eindejaarsuitkering en een persoonlijk keuze budget waarmee je bijvoorbeeld kunt sparen voor extra verlof of je vakantiegeld flexibel kunt laten uitbetalen. We hechten veel belang aan je professionele ontwikkeling: zo kun je deelnemen aan ons Learning & Development programma met onder meer onbeperkt toegang tot meer dan 100 online trainingen. Daarnaast hebben we een eigen Sdu platform – LINK – gericht op netwerken, inspireren en kennisdelen. Verder krijg je korting op een abonnement bij de sportschool in ons gebouw. We zijn gevestigd in Den Haag op loopafstand van Voorburg Station.

Ben jij degene die wij zoeken?
En denk je dit wordt mijn nieuwe uitdaging stuur dan je cv en motivatie onder vermelding van Productmanager U009 aan sollicitatie@sdu.nl . Voor eventuele vragen kun je ook dit mailadres gebruiken.

Meer informatie? https://www.sdu.nl/over-sdu/werken-bij

Over Auteur

Avatar

Reageer