MVK opleiding

0
Wilt u zich specialiseren op het gebied van arbeidsveiligheid en arbeidsomstandigheden? Kies dan voor de MVK Opleiding van Sdu. Wij leiden u op tot vakbekwaam Middelbaar Veiligheidskundige, waarbij de nadruk ligt op het feit dat we u niet alleen trainen als vakmens, maar ook als mens in uw vak. De opleiding is flexibel ingestoken, en dat is uniek.
Onze opleiding is opgedeeld in 3 modules. U kunt zich inschrijven voor de gehele opleiding. U kunt er ook voor kiezen om  eerst deel te nemen aan Module 1, waarna u vakkundig preventiemedewerker bent, om daarna aansluitend of op een moment dat het u beter uitkomt, deel te nemen aan Module 2/3, om het erkende diploma Middelbaar Veiligheidskundige te behalen.

De opzet van de opleiding

De opzet en leermethode van deze opleiding zijn erop gericht dat u uzelf als deelnemer ontwikkelt tot een deskundige die vakkennis en vaardigheden bezit waarmee u invloed kunt uitoefenen op de veiligheid en gezondheid in de organisatie. Hoe hebben we dit gerealiseerd in onze opleiding?
Deze MVK Opleiding biedt een duidelijke en flexibelestructuur, maar we bieden u ook extra’s die boven de MVK-eisen van Hobéon-SKO uitkomen. De opleiding leidt u op aan de hand van vier onderdelen:
  1. Kennis van risicomanagement  en de wet- en regelgeving.
  2. Specifieke gevaren (zoals gevaarlijke stoffen) en praktische preventie
  3. Vaardigheden die u nodig hebt om invloed uit te kunnen oefenen (o.a. adviseren, overleggen, instructie geven, onderzoeken)
  4. Praktijkgerichte doe-vormen
Tijdens de interactieve lessen gaat u diep in op de stof en haalt zo een hoog rendement uit de opleiding. Door het gebruik van lesmiddelen als toetsen, rollenspellen en training cards neemt u de kennis snel en goed op. U behaalt resultaten voor uzelf, uw werkgever, of opdrachtgever en de medewerkers.
Kijk voor meer informatie op www.mvkopleiding.sdu.nl of vraag hier de studiehandleiding aan

Reageer